Vprašajte nas:  030 919 555  (9-16h)

.Biopark - EKO Hidrolat Ylang Ylanga, 100 ml

€6.60


Dodaj v košarico:

  


Ekološki hidrolat - cvetna voda Ylang Ylanga (Cananga Odorata), 100 ml

Poreklo: Francija
Opis in delovanje: Pridobljen s parno destilacijo cvetov Ylang Ylanga. Ima čudovit nežen, zapeljiv sladko svež vonj. Deluje proti stresu ali depresiji, saj dviguje razpoloženje. Odličen kot tonik ali pršilo za obraz, še posebej primeren za normalno do mešano ali suho kožo, dober tudi za blaženje serboreje. Uravnava izločanje kožne maščobe in stimulira lasišče, zato pomaga za bujno rast las. Uporabite ga kot pršilo za telo po tuširanju ali ga narahlo popršite po nanosu mineralnih ličil, za dodatno vlago in daljšo obstojnost.

Načini uporabe hidrolatov:
Lahko jih dodate kopelim, jih uporabite za pripravo naravnih kozmetičnih izdelkov (še posebej svežih mask iz bele ali zelene gline) namesto običajne vode, jih imate kot dezodorant, osvežilno pršilo oziroma tonik za obraz, za hlajenje kože, za aromo v savni, jih dodate zadnji vodi za izpiranje las, jih nosite kot parfum ali jih uporabite ob masaži z olji. So tudi odlično pršilo za perilo pred likanjem ali kot osvežilec prostorov in idealni za vse, ki se šele začenjajo ukvarjati z aromaterapijo, saj so bolj blagi od eteričnih olj.
Naši hidrolati so 100% čisti in brez vseh konzervansov, alkohola ali emulgatorjev. Naši hidrolati so tudi 3-5x bolj koncentrirani od hidrolatov drugih znamk in so vrhunske kvalitete.
Tako lahko pri negi kože ali pri izdelavi svojih kozmetičnih izdelkov uporabite manjšo količino za enako delovanje. Zaradi koncentriranosti so nekateri hidrolati tudi nekoliko motnega (mlečnega) videza ter imajo intenziven vonj, ki priča o njihovi kvaliteti.

Shranjevanje:
Svetujemo, da hidrolate hranite na temnem, hladnem mestu, po odprtju pa v hladilniku, da zavrete rast bakterij, ki se sčasoma lahko pojavijo, kar je naraven proces. Po odprtju porabite v roku 6 mesecev.

Sestava:
Cananga Odorata Flower water.

Priporočamo nakup pršilke, v kolikor želite hidrolat uporabljati kot pršilo. Ko hidrolat porabite, pršilko shranite in jo ponovno uporabite na naslednji plastenki. Tako skupaj zmanjšujemo količino odvrženih smeti.

  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics