Vprašajte nas:  030 919 555  (9-16h)

.Biopark - EKO hidrolat Šentjanževke

€5.90


Dodaj v košarico:

  


Eko Hidrolat šentjanževke

Opis in delovanje: Pridobljen s parno destilacijo cvetov šentjanževke. Njegov vonj je suh in zeliščen, z blago cvetlično noto. Šentjanževka podpira splošno dobro počutje in naj bi pomagala tudi pri depresiji.  Pogosto se jo uporablja za zdravljenje kožnih težav. Je odlična za nego kože, saj jo mehča, čisti in zmanjša pojav aken ali ogrcev. Kot tonik je odličen astringent in se zlahka kombinira z drugimi hidrolati. Če ga zmešamo s hidrolatom smilja, dobimo čudovito nego za brazgotine.

Opozorilo: Tega hidrolata ne uporabljajte pred direktnim izpostavljanjem močnim sončnim žarkom ter ga ne uporabite za izdelavo izdelkov za sončenje.

Načini uporabe hidrolatov: Lahko jih dodate kopelim, jih uporabite za pripravo naravnih kozmetičnih izdelkov (še posebej svežih mask iz bele ali zelene gline) namesto običajne vode, jih imate kot dezodorant, osvežilno pršilo oziroma tonik za obraz, za hlajenje kože, za aromo v savni, jih dodate zadnji vodi za izpiranje las, jih nosite kot parfum ali jih uporabite ob masaži z olji. So tudi odlično pršilo za perilo pred likanjem ali kot osvežilec prostorov in idealni za vse, ki se šele začenjajo ukvarjati z aromaterapijo, saj so bolj blagi od eteričnih olj.

Naši hidrolati so 100% čisti in brez vseh konzervansov, alkohola ali emulgatorjev. Naši hidrolati so tudi 3-5x bolj koncentrirani od hidrolatov drugih znamk in so vrhunske kvalitete.

Tako lahko pri negi kože ali pri izdelavi svojih kozmetičnih izdelkov uporabite manjšo količino za enako delovanje.

Zaradi koncentriranosti so nekateri nekoliko motnega (mlečnega) videza ter imajo intenziven vonj, ki priča o njihovi kvaliteti. 

Uporabljamo vrhunsko embalažo, ki izdelke ščiti ter je certificirana tudi za uporabo v živilski industriji; iz embalaže v izdelek ne prehajajo nobene snovi. 

Shranjevanje: Svetujemo, da hidrolate hranite na temnem, hladnem mestu, po odprtju pa v hladilniku, da zavrete rast bakterij, ki se sčasoma lahko pojavijo, kar je naraven proces. Po odprtju porabite v roku 6 mesecev.

Sestavine:  Hypericum Perforatum Flower Water  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics