Vprašajte nas:  030 919 555  (9-16h)

.


Zasebnost

 

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VAROVANJE PODATKOV

Podjetje ZIN d.o.o. se zavezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost. Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene obdelave vašega naročila ter občasnega pošiljanja vam koristnih informacij o akcijah, novostih in posebnih ponudbah na spetni strani www.biopark.si. Naredili bomo vse potrebno, da ne bi prišlo do njihove kraje in zlorabe.

Če želite prek www.biopark.si.opraviti nakup, potrebujemo vaš naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila, in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.
Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne želite prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: info@biopark.si .
Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti podjetja ZIN d.o.o. Ne bomo jih posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.
Z uporabo naše spletne strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih.
V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo o teh sproti obveščali. Ves čas vas bomo torej seznanjali, katere podatke potrebujemo in kako jih uporabljamo.


ZAVAROVANJE ZBIRK OSEBNIH PODATKOV V ZIN d.o.o.
Podatki o vseh naročilih ter sklenjene pogodbe na daljavo se hranijo na sedežu podjetja ZIN d.o.o., Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje.
Prostori, kjer so nosilci osebnih podatkov, strojna in programska oprema, so varovani z organizacijskimi in tehničnimi ukrepi. Nepooblaščene osebe nimajo dostopa do osebnih podatkov.

Pravice posameznika
ZIN d.o.o. na zahtevo uporabnika spletnega portala:
- omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki in se nanašajo nanj, njihovo popravljanje, spreminjanje ali dodajanje na sedežu podjetja ZIN d.o.o.
- omogoči vpogled v naročila oziroma sklenjene pogobe uporabnika
 -posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;
- posreduje seznam tistih, katerim so bili v določenem obdobju posredovani osebni podatki, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;
 -osebne podatke izbriše.
Vpogled v osebne podatke in naročila, ki se nanašajo nanj, se uporabniku omogoči osebno, na sedežu podjetja.

Trajnost zbiranja podatkov
Zbrane podatke ZIN d.o.o. obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko pošljete na naslov  info@biopark.si. Ne glede na preklic, bo ZIN d.o.o. podatke uporabljal za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

Varnost
Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo  podatkov.

E-mail: info@biopark.si

Novi pogoji poslovanja po uveljavitvi GDPR (GDPR stopi v veljavo 25.5.2018)

V skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP-2) sme upravljalec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, ki ga potrdite v sklopu registracije s pritiskom na gumba: Registracija novega uporabnika + Potrdi.

Podatki, ki jih zbiramo od vas so sledeči:

-        Ime in priimek

-        E-mail

-        Naslov

-        Telefon

Podatki, ki jih zbiramo, so hkrati nujni za kasnejšo izpolnitev naročila oz. pogodbe na daljavo.

Opozorilo: obveščamo vas, da je podajanje osebnih podatkov povsem prostovoljno. V kolikor ne želite, da vaše podatke hranimo in jih nadalje obdelujemo, se za namene izpeljave naročila lahko poslužite tudi opcije oddaje vašega naročila po telefonu: 030/919 555, vsak delavnik med 9. in 16. uro.

V okviru registracije in strinjanja s pogoji poslovanja, navedenimi v tem dokumentu, boste vse potrebne informacije vpisali na sledeči povezavi http://www.biopark.si/index.php?main_page=login
Od vas bomo potrebovali naslednje: Ime, priimek, elektronski naslov, naslov za dostavo in vašo telefonsko številko.

Nameni, za katere se osebni podatki zbirajo:

-        obveščanje o stanju naročila,

-        obveščanje o stanju morebitne reklamacije,

-        odgovor na vprašanje, ki ste ga zastavili,

-        obveščanje o ugodnostih in popustih ter posebnih ugodnostih, o novih produktih, o morebitnih dogodkih, obveščanje o poteku morebitne prodajne akcije (opcijsko)

Obdelava osebnih podatkov

Obdelava osebnih podatkov pomeni kakršnokoli delovanje ali niz delovanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, ki so avtomatizirano obdelani, ali ki so pri ročni obdelavi del zbirke osebnih podatkov ali so namenjeni vključitvi v zbirko osebnih podatkov, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklicanje, vpogled, uporaba, razkritje s prenosom, sporočanje, širjenje ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje; obdelava je lahko ročna ali avtomatizirana.

S klikom na gumba Registracija novega uporabnika + Potrdi prostovoljno soglašam z vključitvijo v seznam obveščanja, ki mi omogoča redne nakupe po nižjih cenah in izbor popustov in vsi nameni, ki so opisani v predprejšnji alineji. Seznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani podjetja ZIN d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje. Pri tem soglašam tudi, da dovoljujem posredovanje podatkov dostavni službi, ki je v našem primeru Pošta Slovenije, za namene izpeljave pogodbe na daljavo oz. naročila. Pri tem je na naslovnici paketa zapisano sledeče: Ime in priimek, naslov, poštna številka in naslovna pošta ter (opcijsko) telefonska številka.

S potrditvijo te privolitve (to je s klikom na gumba Registracija novega uporabnika + Potrdi) nadalje izrecno soglašam, da podjetje ZIN d.o.o. moje osebne podatke obdeluje za naslednje namene:

 

-        obveščanje o stanju naročila,

-        obveščanje o stanju morebitne reklamacije,

-        odgovor na zastavljena vprašanja in povpraševanja,

-        obveščanje o ugodnostih in popustih ter posebnih ugodnostih, o novih produktih, o morebitnih dogodkih, obveščanje o poteku morebitne prodajne akcije.

S potrditvijo vseh izbir ali s klikom na gumba Registracija novega uporabnika + Potrdi izjavljam, da sem starejši(a) od 16 let, in da so informacije, ki jih podajam, resnične in verodostojne.

Postopki za zagotavljanje pravic posameznika

Seznanjen sem, da:

-        lahko zahtevam vpogled v moje osebne podatke

-        lahko zahtevam popravek osebnih podatkov

-        lahko zahtevam blokiranje osebnih podatkov

-        lahko zahtevam izbris osebnih podatkov

-        lahko zahtevam omejitev uporabe osebnih podatkov

-        lahko zahtevam prenos osebnih podatkov

-        lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, v primeru če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

Svojo zahtevo lahko podate pisno na naslov ZIN d.o.o., Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje ali elektronsko na elektronski naslov info@zin.si

Podjetje ZIN d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovalo zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru, če/ko bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

 

Podjetje ZIN d.o.o. podpisnika te privolitve obvešča, da lahko podano privolitev kadarkoli prekliče, z dopisom na naslov ZIN d.o.o., Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje ali elektronsko na elektronski naslov info@zin.si

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, največ pa za obdobje 750 mesecev. Po tem času jih bo podjetje ZIN d.o.o. izbrisalo.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Peter Novšak (podjetje ZIN d.o.o.).

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (Data Protection Officer ali krajše DPO) je tista oseba, ki obdelovalcu ali upravljalcu osebnih podatkov neodvisno pomaga pri zagotavljanju skladnosti obdelave osebnih podatkov s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in novim zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

Nazaj

Naše ekološke trgovine

Kako postati ?lan Bioparka
Brezpla?ni vzorci